Gyakori kérdések a Falplasztikáról

Miért válasszam a Falplasztikát falburkolatnak?

Falplasztikát a kereskedésekben készre gyártott falburkolati elemekkel ellentétben 
csak akkor válassz,ha:

  • egyediségre, stílusos megjelenésre vágysz
  • nem szereted a korlátolt választási lehetőséget
  • szereted a különlegességet
  • szereted az összhangot, harmóniát
  • fontos számodra az ár-érték arány
  • fontos számodra a minőség és a megbízhatóság
  • szeretnéd az álmaidat megvalósítani otthonod építése, szépítése során kompromissszumok és rengeteg utánajárás nélkül.

Milyen felületekre alkalmas otthonomban?

Szinte bárhová, amit csak el / vagy el sem / tudsz képzelni! Akadhat olyan felület is az otthonodban, amiről talán Te magad sem gondolnád, hogy kő, fa vagy egyéb mintázatú falburkolat kerülhet rá. A Falplasztikával egyaránt szépítheted otthonodat  kül - és beltéren. Igazából csak a fantázia szab határt hogy hol, milyen módon szeretnéd a környezetedben lévő falakat szépíteni, díszíteni és különlegessé tenni.
 

Hogy mutathat majd az én házamon?

Az egyik legsarkallatosabb kérdés, hogy a kiválasztott és minden szempontból megfelelő falburkolat hogyan is fog kinézni nagy felületen, hogy fog majd mutatni az épületen, vagy a helyiség bizonyos részein. 
Falarculat specialisták szívügyüknek tekintik, hogy segítsenek Neked egtalálni a megoldást.Több alternatíva is rendelkezésedre áll, hogy az otthonodhoz és a stílusodhoz minden szempontból a legmegfelelőbb falszínt vagy falburkolatot választhasd, még mielőtt bármit is tennél.

Milyen formát választhatok?

A Falplasztika egyik erénye, hogy szinte bármilyen formát választhatsz otthonod falainak díszítésére. Valósághű, az eredeti, természetes anyagokra (kő, fa, tégla) és egyéb felületekre megtévesztésig hasonló, design falburkolatok közül tudsz válogatni, kül- és beltérre egyaránt. Amennyiben valamilyen csoda folytán nem találsz neked tetsző mintázatú burkolatot, akkor kérésedre elkészítjük azt. A személyre szabott, egyedi mintázat gyártása kb. 1 hetet vesz igénybe. 
 

Milyen színeket, színvariációkat kérhetek?

Talán hihetetlenül hangzik így elsőre, de bármilyet, amit csak szeretnél! Lehet ez egy általad megálmodott egyedi színvilág, egy tetőcsereppel harmonizáló árnyalat, vagy akár egy külföldi lakberendezési magazinban látott  fotó inspirálta szín.
A paletta korlátlan választási lehetőséget kínál számodra, maximálisan igazodva saját elképzelesedhez. Az esztétikus megjelenés érdekében fontos szem előtt tartani a környezet, az épület, a terek és a kiegészítő elemek hangulatát, stílusát, színvilágát kül-és beltéren egyaránt. 

 

Mennyire tartós és időjárásálló?

A Falplasztika készítéséhez szükséges speciális anyagok a tartós minőségre vannak kihegyezve, megfelelve az európai követelményeknek.Mint minden falburkolat, így a Falplasztika esetén is, a tartósság érdekében különös gondot kell fordítani arra, hogy az alapfelületek megfelelően és szakszerűen legyenek előkészítve. 
A Falplasztikával elkészített felület a speciális anyagnak köszönhetően nagy szilárdságú. Eredeti, természetes színezőanyagainak köszönhetően UV-álló, nem fakul ki évek alatt erős napsütés hatására sem. A felületre kerülő speciális védőrétegnek köszönhetően ellenáll a csapó esőnek, mosható

 

Mekkora felfordulással jár otthonomban a Falplasztika készítése?

A Falplasztika egyediségéből  adódóan stílusodra szabva a helyszínen készül, de még sincs felfordulás. Nincs vágás, ami szálló porral járna és nincs vágási hulladék, ami lehulló törmeléket, nagy koszt hagyna maga után. Mindezen előnyök mellett nincs kopácsolás, fülsüketítő vágási zaj. A készítendő felület környezetének tisztaságáról fóliázással, letakarással és kiragasztásokkal gondoskodunk.
 

Hőszigetelésre is felvihető?

IGEN ! Ebben a Falplasztika egyedülálló. Igazi unikumnak számít, hogy könnyű súlya miatt megerősítés nélkül alkalmas hőszigetelésre is! 
Nem kell attól tartanod, hogy nagy súlyú köveket, kőutánzatú paneleket vagy egyéb nehéz burkolatot nem fog elbírni a hőszigeteléssel ellátott felület - aminek erre a célra előírt megerősítése jelentős plusz költséggel is járna, illetve nincs megkötve a kezed, hogy m2-ként mekkora tömegű burkolat kerülhet az adott területre.
Kompromisszumok nélkül  válogathatsz a Falplasztika kínálatából, legyen szó akár az egész ház külső hőszigetelt  felületének burkolásáról vagy akár csak az épület  egy-egy részének díszítéséről.

 

Mennyi idő alatt készül el a felület?

Tudnod kell, hogy a Falplasztika készítése során a Falarculat csapata  nem elsősorban mennyiségi munka készítésére törekszik - ellentétben az építőiparban sok helyen megszokottakkal -sokkal inkább megfelelő minőségre és esztétikus   felületekre  helyezi a hangsúlyt.
Nagyságrendileg egy kb. 50 nm-nyi felület elkészítése két-három napot vesz igénybe.

 

Milyen garanciát kapok?

  • „Ördög útja” garancia:

Bemutatótermünben történő Falarculati tanácsadás első 20 perce után amennyiben nem vagy elégedett, jelezd felénk és útiköltségedet 100 %-ban visszatérítjük számodra, hogy ez ne legyen az ördög útja és ne fáradj feleslegesen... 

  • "Zóna" garancia:

Ugye Téged is bosszantana, ha a házad színét vagy falburkolatát viszontlátnád a  szomszédod házán?
Éppen ezért, a Te épületedet, otthonodat díszítő, Falplasztikát nem készítjük el 10 km-es körzeten  belül ugyanazzal a szín- és formakombinációval.

  • "Klón" garancia:

Az egyedi ízlésedre készített mintafelületen látható szín és formavilág fog megjelenni nagyban is az épületed, otthonod falain. A mintafelület létrehozása közben felhasznált színeket, színkombinációkat, keverési arányokat és a felületet mintázó formákat minden esetben dokumentáljuk. 

Mennyibe kerül?

Ne felejtsd!! A Falplasztikával jelentős költségeket takarítasz meg a többi falburkoló anyaghoz képest. Mivel két egyforma felület sosem készült  és feltételezhetően a Te kérésed is egyedi, ezért van szükség számodra egyedi ajánlat készítésére, melyet ingyenesen kérhetsz 1 perc alatt. >>>